top of page
Skilsmissens-ABC-Guide-til-en-bedre-skilsmisse-for-dig-og-dine-boern--E-bog.jpg

"Skilsmissens ABC" skrevet af Annika Lillelund Fauli & Lene Stephensen

Denne bog har vi skrevet som en guide til en bedre skilsmisse for dig og dine børn. Bogen er skrevet af mig og psykolog og parterapeut Lene Stephensen i 2016. Bogen er en guide med meget konkrete og brugbare råd til, hvordan du/I kommer igennem skilsmissen, så jeres børn skånes mest muligt. 

Skilsmissens ABC er til dig, som har brug for et praktisk såvel som følelsesmæssigt overblik over din skilsmisse. Bogen behandler tiden før, under og efter en skilsmisse og livet i den sammenbragte familie, måske med en ny kæreste. Du kan læse bogen fra A-Z eller dykke ned i den fase, du befinder dig i lige nu og få gode råd.

 

Skilsmisserådgivning

Bogen rummer mange af de pointer, vi også vil tale om i skilsmisserådgivningen. For ligegyldigt hvordan din/jeres skilsmisse ser ud, er I helt sikkert enige om, at jeres børn er det vigtigste. Så en rådgivning tager i første omgang højde for, at jeres børn skånes mest muligt. 

Skrevet om Skilsmissens ABC

Birgit Marott, Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift, oktober 2016

"En bog, der KUN kan anbefales på det varmeste. Forfatternes overvejelser og råd både før – under og efter en skilsmisse BØR LÆSES AF ALLE."

bottom of page