top of page

All About Me

This is your About page. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your site has to offer. Your users are genuinely interested in learning more about you, so don’t be afraid to share personal anecdotes to create a more friendly quality.
 

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to provide any personal details you want to share with your followers. Include interesting anecdotes and facts to keep readers engaged.
 

Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know. If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery or video for even more engagement.

Individuel terapi efter skilsmissen 

Du kan selv lang tid efter din skilsmisse gå rundt med ubearbejdede og uafsluttede følelser, som stammer fra din skilsmisse. Oplever du, at du går rundt med gammel smerte og ”sår”, som løbende bryder ud og ”trigges” i relationen med din eks-partner, kan det have negative konsekvenser for din evne til at samarbejde med ham/hende, hvilket i sidste ende går ud over jeres børn.

I et forløb arbejder vi terapeutisk med denne gamle smerte, hvilket kræver, at du er villig til at arbejde med dig selv og se på og tage ansvar for din andel. At tage dette ansvar kan være vejen til et mindre konfliktfyldt samarbejde til fordel for dig og ikke mindst for jeres børn.

Terapi er for dig, som eksempelvis:

  • Har svært ved at tilgive din eks-partner

  • Sidder fast i sorg over tab af partner eller vrede over svigtet

  • Har behov for at ”bagtale” din eks-partner over for børnene, skabe alliancer med børnene (begyndende forældrefremmedgørelse)

  • Har svært ved at holde fokus på børnenes trivsel 

  • Har svært ved at acceptere din eks-partners nye liv

Skilsmissens-ABC-Guide-til-en-bedre-skilsmisse-for-dig-og-dine-boern--E-bog.jpg

Uddrag fra Skilsmissens ABC

Jeg har lyst til straffe min eks-partner

Det er vigtigt, at børnene ikke skal lægge ører til din sorg. Brug andre voksne til at lytte til dig, brug ikke børnene. Børnene har brug for, at du er der for dem. De har brug for, at du legaliserer deres sorg og ikke, at de skal passe på dig, fordi du er i krise. Det er hårdt at tage det hensyn, men nødvendigt for dine børn. Kan du mærke, at du bevæger dig ud af et spor, hvor der vil komme noget grimt om din eks-partner, så prøv at stoppe dig selv. Det er vigtigt, at børnene ikke føler, de skal tage parti, og det gør de ofte, når der er en svag part (dig som bliver forladt). Det kan føles godt her og nu at få afløb for at det dårlige din eks-partner har gjort, og det kan føles som et godt våben i forhold til at få ”ram” på din eks-partner og straffe vedkommende, men husk på, at det er dine børn, som kommer til at skulle døje med relationerne bagefter. 

bottom of page