top of page

Parterapi 

Som emotionsfokuseret parterpeut arbejder jeg med jeres savn og længsler. Jeg anser os som samarbejdspartnere, som sammen går ind i en undersøgelse af jeres konfliktmønster. Jeg ser jer som et kompetent par, som, ligesom de fleste andre, kan falde ind i en uhensigtsmæssig dynamik - en dynamik som kan kapre jer og skabe splid, konflikt eller afstand. Hos mig er der ingen helt eller skurk. Der er to mennesker, som længes efter hinanden. To mennesker som oftest over tid er gledet længere og længere fra hinanden, og som havner i de samme smertefulde følelser eller dårlig stemning.  

At være i et parforhold er et valg. Det er nogle gange svært at leve med et andet menneske, og selvfølgelig kommer der vanskeligheder og udfordringer, og det er her, valget for mange bliver svært at holde fast i eller huske vigtigheden af. Jeg kan ikke lave et quick fix, for arbejdet er i sidste ende jeres. I skal være indstillet på, at det netop kræver arbejde fra jer begge, og det kræver tid at ændre en dynamik mellem jer. I skal vælge at arbejde med jeres parforhold begge to - jeg kan ikke gøre arbejdet, og en af jer kan heller ikke ændre det alene. I skal begge ville det og ønske jer en forandring. Og I skal begge være indstillet på at kigge indad og forstå, at I begge bidrager til at jeres parforhold er, som det er nu. 

Terapi og samtaler er for jer, der eks. oplever: 

  • at I har gentagne skænderier

  • at jeres konflikter fylder for meget og er for opslidende

  • at I ser for forskelligt på værdier i livet

  • at jeres sexliv og intimitet er forsvundet

  • at I har for forskellig lyst til sex og intimitet

  • at I har brug for hjælp til at finde hinanden igen efter år med eks. småbørn eller måske sygdom

Kunne dette være noget, kan I bestille en forsamtale på 30 min. Så kan vi møde hinanden og afgøre, om vi kunne være et match for et fremtidigt samarbejde.

bottom of page